Mofturi, "fite", micute obsesii...-17
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...
citeste tu mai bine postul lui pokemon. facea doar o analogie...referitor la ce spuneai tu cu sfaturile.
- D. Loredana
- Hero member
- De la: Timişoara
- Inregistrat: 2008-09-24
- Site
alexia a scris:- nu mananc urmatoarele: ciuperci, icre, vinete, ardei copti, spanac, urzici, loboda, stevie, ciorba de burta, organe intregi (adica le mananc doar sub forma de drob), mujdei, ceapa si usturoi crude, peste, fructe de mare, piftie, de la pui mananc doar pieptul, zacusca, conserve de carne, branza de la tarani, mi-e cam sila de dovlecei .. si cam atat imi amintesc acum. - in afara de mancarurile pe care nu le mananc pt ca nu-mi plac, se adauga si cele la care am renuntat o data cu dieta montignac: orice facut din faina alba, zahar, paste, orez, cartofi, banane si mai nou am renuntat si la mezeluri.
Alexia, dar tu ce măn?nci?
Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-02 19:46:14)
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
mi-am mai adus aminte una: * nu suport oamenii care discuta la telefon intr-un spatiu inchis (autobuz, metrou, tramvai, sala de asteptare etc) detalii de genul: ce-au mancat la pranz, cum se face zacusca, cat caca a facut copilul, la ce ora si in ce consistenta, ce a mai facut vecina de la 3, cu cine si-o mai trage vecinul de la 1 etc. Ce naiba nu pot astepta pana se intalnesc sa vorbeasca chestii de genul asta? sau daca tin neaparat sa o faca prin telefon nu pot astepta sa ajunga acasa?
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
D. Loredana a scris:alexia a scris:- nu mananc urmatoarele: ciuperci, icre, vinete, ardei copti, spanac, urzici, loboda, stevie, ciorba de burta, organe intregi (adica le mananc doar sub forma de drob), mujdei, ceapa si usturoi crude, peste, fructe de mare, piftie, de la pui mananc doar pieptul, zacusca, conserve de carne, branza de la tarani, mi-e cam sila de dovlecei .. si cam atat imi amintesc acum. - in afara de mancarurile pe care nu le mananc pt ca nu-mi plac, se adauga si cele la care am renuntat o data cu dieta montignac: orice facut din faina alba, zahar, paste, orez, cartofi, banane si mai nou am renuntat si la mezeluri.
Alexia, dar tu ce măn?nci?
eeeee nu prea multe chestii Legume (in afara de cartofi ), fructe, fasole, mazare, linte, naut, varza, piept de pui, friptura de porc, lacatate si branzeturi din comert si mai sunt unele chestii.. dar in mare cam asta mananc
Sorry de
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Emilya a scris:mi-am mai adus aminte una: * nu suport oamenii care discuta la telefon intr-un spatiu inchis (autobuz, metrou, tramvai, sala de asteptare etc) detalii de genul: ce-au mancat la pranz, cum se face zacusca, cat caca a facut copilul, la ce ora si in ce consistenta, ce a mai facut vecina de la 3, cu cine si-o mai trage vecinul de la 1 etc. Ce naiba nu pot astepta pana se intalnesc sa vorbeasca chestii de genul asta? sau daca tin neaparat sa o faca prin telefon nu pot astepta sa ajunga acasa?
Subscriu... conversatii de tot rahatul, gen "ce bine ca avem minute gratuite" ; m-am obisnuit sa aud in maxi cate o inteligenta care vb cu gagicu` la tel o jum de ora fiindca se plictiseste "si ce mai zici? aaaa....hihi...si eu.."si asa o lalaiala d-asta continua, intelegeti voi
Eu daca am de vorbit "mult" la telefon in niciun caz nu o fac cu cineva langa mine... poate o fi sau nu un "moft", dar asa mi se pare normal. Pe cine ar interesa sa asculte conversatia mea interminabila cu prietenii,mama, etc. ...
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Nu suport ca atunci cand ma duc sa mananc cu cineva, acel cineva sa ma intrebe daca poate gusta de la mine si sa isi si bage lingura in farfurie, fara sa am timp sa zic da sau nu. Mi s`a intamplat de multe ori si pe langa faptul ca nu a asteptat sa fiu de acord sau nu, a continuat sa manance de la mine de parca ar fi fost un lucru normal, desi ea avea mancarea ei iar eu eram infometata. Si mai rau decat atat, sa te trezesti ca ti`a terminat toata mancarea si apoi sa zica "ma scuzi, nu mi`am dat seama, lasa ca ma revansez eu data viitoare". Iar tu sa astepti data viitoare ca proasta.....
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Mi-am mai amintit:
- nu suport sa stea cineva prea aproape de mine, cand vorbim. Tot timpul ma dau un pas inapoi ca sa las suficienta distanta si ma trezesc ca respectevul/respectiva vine dupa mine. E groaznic.
- la fel ca si Kemikal, detest portocaliul.
- de asemenea, detest maroul de aceea la mine acasa nu o sa existe nimic maro in afara de pamanul de flori.
- ma calca pe nervi persoanele care atunci cand vor sa iti spuna ceva pe mess, intai dau BUZZ. E ca cum ai imbranci pe cineva in loc sa-l saluti, cand il vezi. Mi-am dezactivat demult sunetul buzz-ului si zgaltaiala aia a ferestrei, dar tot ma enerveaza si mi se pare groaznic de nepoliticos si de aceea nici nu scriu nimic in fereastra pana nu scrie ceva in cuvinte omenesti cel care mi-a deschis-o. Nici de-a dracului.
- nu imi place sa dorm singura intr-o locuinta, oriunde ar fi. Numai la hotel m-as simti in regula.
- n-am nicio treaba cu impartitul mancarii, adica sa guste cineva de la mine si eu de la el/ea dar asta si pt ca nu am patit asa cum a scris rosebunny sa-mi manance cineva toata mancarea Luam fiecare cate o bucatica, dupa care fiecare isi vede de portia lui. La inceput cred ca l-am stresat pe prietenul meu ca tot timpul imi trebuia sa gust de la el, dar acuma s-a invatat si orice ar fi, imi pune el o bucata in farfurie fara sa mai cer eu. La pizza e clar ca facem schimb de o felie, fara discutie
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- D. Loredana
- Hero member
- Site
kathrynn a scris:- ma calca pe nervi persoanele care atunci cand vor sa iti spuna ceva pe mess, intai dau BUZZ. E ca cum ai imbranci pe cineva in loc sa-l saluti, cand il vezi. Mi-am dezactivat demult sunetul buzz-ului si zgaltaiala aia a ferestrei, dar tot ma enerveaza si mi se pare groaznic de nepoliticos si de aceea nici nu scriu nimic in fereastra pana nu scrie ceva in cuvinte omenesti cel care mi-a deschis-o. Nici de-a dracului.
Şi pe mine mă enervează foarte tare persoanele astea .
Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-03 20:26:35)
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
*ma enerveaza persoanele care insista la nesfarsit...Frate nu inseamna nu da inseamna da, de ce tre sa ii faci capul patrat celui/celei cu care vorbesti? *ma enerveaza (si asta e o menie in special a romanilor) ca nu poti spune pur si simplu "Iti multumesc, apreciez gestul" si eventual "Ma voi revansa". Sa va dau un exemplu. Persoana x roaga pe persoana y sa ii faca o favoare, de exemplu sa ii cumpere ceva. Persoana y in momentul in care ii da ceea ce a cumparat nu vrea sa ii ia banii fie pentru ca e vb de o suma modica fie pentru ca se simte dator cu ceva fata de x. Aici incepe circul si fazele de genul "Vai da nu se poate, da te rog, da insist da ma simt prost da te rog ia-mi banii s.a.m.d." Nu suport tiganeala asta... si stiu ca de cele mai multe ori sunt considerata nepoliticoasa pentru ca spun simplu "Merci, o sa ma revansez"
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- rosebunny
- Insomniac member
Emilya a scris:*ma enerveaza persoanele care insista la nesfarsit...Frate nu inseamna nu da inseamna da, de ce tre sa ii faci capul patrat celui/celei cu care vorbesti? *ma enerveaza (si asta e o menie in special a romanilor) ca nu poti spune pur si simplu "Iti multumesc, apreciez gestul" si eventual "Ma voi revansa". Sa va dau un exemplu. Persoana x roaga pe persoana y sa ii faca o favoare, de exemplu sa ii cumpere ceva. Persoana y in momentul in care ii da ceea ce a cumparat nu vrea sa ii ia banii fie pentru ca e vb de o suma modica fie pentru ca se simte dator cu ceva fata de x. Aici incepe circul si fazele de genul "Vai da nu se poate, da te rog, da insist da ma simt prost da te rog ia-mi banii s.a.m.d." Nu suport tiganeala asta... si stiu ca de cele mai multe ori sunt considerata nepoliticoasa pentru ca spun simplu "Merci, o sa ma revansez"
la fel si eu... nu suport atata "amabilitate", e jenanta
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
E adevarat ce ziceti voi dar eu m-am invatat sa insist pana imi ia banii pt ca altfel imi sta pe cap datoria si ma simt aiurea sau ma gandesc ca poate nu mai am cum ma revansa. Exemplu concret: am iesit la o praji cu o colega de facultate, in anul 4, a insistat sa plateasca ea spunandu-mi "las ca platesti tu data viitoare", numai ca nu a mai existat o data viitoare, ca nici nu am mai vazut-o de atunci. De aia daca cumpar ceva cuiva si vrea sa-mi dea banii, ii accept fara sa ma targuiesc iar daca eu cer cuiva sa-mi ia ceva , o fac numa daca stiu ca e o suma destul de mare incat sa mi-o accepte. Ca altfel ma simt prost. Si din categoria asta: - nu suport sa ies cu o persoana care tot timpul sa vrea sa plateasca ea (am o prietena din categoria asta dar sta in strainatate si face asa de fiecare data cand vine in tara - daca ne-am intalni mai des, i-as spune). Inteleg de ziua ta faci cinste, ok, dar nu la fiecare intalnire.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- rosebunny
- Insomniac member
altele...
* Nu suport persoanele mocaite, care desi au de ajuns undeva urgent,stau o ora in fata oglinzii si iti zic din 10 in 10 min : " inca putin si gata" desi e evident ca nu sunt gata. * Nu suport persoanele care prescurteaza aproape fiecare cuvant intr`o conversatie pe internet, trebuie sa stau mereu sa descifrez
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
in materie de mancaruri, mananc cam orice, in afara de ciorba de burta (am vazut ca nu sunt singura) si masline, care mi se par extrem de gretoase in plus, nu imi place sa mananc friptura reincalzita in frigider trebuie sa am mancare cat sa-mi ajunga maxim 3 zile, urasc sa am prea multa mancare, mi se pare ca oricum nu am cum sa o termin pana expira asa ca ma enervez si nu mananc mai nimic, pt ca apoi sa arunc la greu, chestie care iarasi nu-mi place....deci incerc sa am cat mai putina mancare! prefer sa ma duc de 3-4 ori pe saptamana la cumparaturi!
urasc sa se bage cineva prea mult in viata mea, sa incerce sa scoata tot de la mine sau sa vrea sa ma controleze cumva...indiferent despre cine e vorba (poate sa fie mama, tata, iubirea vietii...) pur si simplu nu suport si sunt f rea cu persoanele care nu pricep lucrul asta!
nu imi place sa vorbesc mult la telefon nu imi place sa fie cineva prea mult timp cu mine, am nevoie de altcineva sau de singuratate, altfel ma plictisesc nu imi plac nici mie insistentele de niciun fel
niciodata nu imprumut bani nimanui! daca are cineva nevoie de mancare, de cazare, de sfaturi etc. cu cea mai mare placere....dar nu bani!!!!
nu-mi mai amintesc momentan, sigur mai sunt
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
Un mic offtopic: dea, spune-mi si mie, te rog, cum refuzi sa imprumuti bani? Nici eu nu suport si mi s-a intamplat s-o fac si sa nu-i mai vad inapoi, dar tot nu stiu cum sa zic NU!
- persifona
- Vizitator
Zici ca nu ai
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
da, asa cum zice persi ....recunosc ca uneori mint cand nu am chef sa dau explicatii! cum am spus, imi ajut prietenii cu ce pot, mai putin cu bani! noroc ca nu mi se intampla f des sa imi ceara, majoritatea probabil ca s-au obisnuit cu faptul ca refuz sa imprumut!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Nici eu nu imprumut bani... la fel ca persi, spun ca nu am. Bine, nici nu ma dau banii afara din casa, daca am si eu 100 de lei ce-ar fi sa ma apuc sa imprumut in stanga si-n dreapta...
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- D. Loredana
- Hero member
- Site
D. Loredana a scris:D. Loredana a scris:D. Loredana a scris:* Nu-mi place să iau bani de la altcineva, dar nici să dau. * Nu suport să-i fie cuiva milă de mine. * Nu-mi place să merg la WC ?n altă parte, dec?t acasă. * Nu suport să găsesc păr ?n m?ncare. * Mă spăl pe m?ini de 100 de ori pe zi. * Nu suport să bea cineva din sticla mea cu apă sau suc. * Nu suport ţiganii. * Nu suport să mă corecteze cineva. * Mi-e frică de c?inii vagabonzi. * Am un prosop separat pentru picioare şi altul pentru " partea sensibilă " şi fac ur?t de tot, dacă cineva ?l foloseşte. * Nu-mi place ca cineva să mă judece. * Nu pot să dorm fără ciorapi, nici vara, pentru că altfel mă dor picioarele. * Nu-mi suport să mă ?mpingă cineva, ?mi vine să-l / s-o bat. * Nu suport coşurile coapte, imediat le storc, chiar dacă ?mi pare rău după aceea (am ?ncercat să nu le mai stroc, dar nu mă pot abţine ) * Nu-mi plac musafirii nepoftiţi sau nesimiţiţi, care ?ntră ?ncălţaţi şi fac dezordine. * Nu suport să aud că sunt b?rfită. * M-am săturat de vedetele blonde. * Nu suport să mă deranjeze cineva c?nd ?nvăţ, şi c?nd ?nvăţ trebuie să fac pauze foarte des, din 10 ?n 10 minute, altfel nu mai reţin nimic. * Nu suport să răm?n fără bani
* Atunci, c?nd mă cert cu prietenul trebuie să mă sune el primul, dacă ?l sun eu prima, mă simt umilită şi ?mi pare rău, şi dacă ?l sun eu nu suport să nu-mi răspundă, fac ur?t. * Nu suport să fiu comparată cu altcineva. * Nu suport să nu fiu luată ?n serios.
* Nu suport să mi se spună să tac, c?nd vreau să explic ceva sau c?nd sunt nervoasă. * Nu suport să nu-mi fie apreciat (ă) efortul / munca ?ntr-o situaţie, oricare ar fi aceasta. * Urăsc indiferenţa, o urăsc, şi genul acesta de oameni, de asemenea! * C?nd mă cert cu cineva, acel cineva trebuie să se certe cu mine, altfel izbucnesc şi mai tare. * Nu suport oamenii care se str?mbă, c?nd tu ?ţi spui părerea. * Nu suport cum pune mama hainele la uscat, le prinde de capătul de jos şi după aceea arată ca şi cum cineva ar fi tras de ele . Şi dacă la calci tot aşa răm?n. * Nu suport oamenii care se supără fără niciun motiv şi care nu spun ce ?i deranjeză.
* Urăsc fotbalul şi ştirile ! * Nu suport persoanele care pun la status la messenger "sunt plecat/ă", "dorm", "sunt ?n oraş" etc. Nu ar fi mai simplu dacă ar ieşi de pe mess'? * Nu suport persoanele care folosesc buzz-ul ?n mod excesiv şi care trimit salutări la toată lumea din listă, chiar dacă nu vorbeşte cu toată lumea (bună dimineaţa la toată lumea, noapte bună la toată lumea etc). Cu link-urile nu am treabă, poate şi eu mai trimit din c?nd ?n c?nd. * M-am săturat de prescurtările (sau ce sunt), gen "k", "tz", "u" şi alte porcării . * Pur şi simplu m-am sc?rbit de videoclipurile rom?neşti, numai c** şi ţ?** vezi ?n toate, groaznic .
* Mă enervează oamenii care uită anumite detalii, care nu sunt atenţi c?nd tu ?i ?ntrebi ceva sau le vorbeşti sau care ?ţi spun ceva şi peste c?teva zile ?ţi mai spun ?ncă o dată, uit?nd că ţi-au spus deja. * Nu pot trăi fără protej-slipuri, mai bine nu-mi cumpăr de m?ncare şi ?mi cumpăr protej-slipuri. * Nu-mi place peştele cu oase.
Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-04 00:54:33)
- persifona
- Vizitator
Am citit ce-ati scris voi pe-aici gandindu-ma sa raspund si eu.. si am ajuns in prima faza la concluzia ca eu sunt destul de permisiva cu cei din jurul meu, nu mi-a venit nimic notabil in minte care sa ma enerveze.. nu prea am ticuri chestii.. pe urma m-am gandit ca na, mai am si eu cateva dar sunt in limitele decentei, asa.. de bun simt.. pe urma mi-am dat seama ca voi macar va dati seama ca aveti pitici cu unele chestii, eu in schimb cred ca am o parere prea buna despre mine, ca nu constientizez ca e ceva in neregula
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|